Jääkiekkoliiton tukihaku U9-U12 ikäluokille
JYP JunioritJulkaistu: 18.09.2021 09.55

Jääkiekkoliiton tukihaku U9-U12 ikäluokille

Jotta jääkiekkoharrastamisen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta, on vähävaraisille perheille tarjolla tukea lasten ja nuorten jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin. Keväisin tukea voivat hakea vanhemmat pelaajat (ikäluokat U14-U18) ja syksyisin nuoremmat (ikäluokat U9-U12).

Jääkiekkoliiton tukihaku SYKSYN HAKU – IKÄLUOKAT U9-U12

Hakuaika: 20.9.- 5.10.2021 Hakemukset on toimitettava seuran toimistolle TI 5.10.2021 mennessä, jotta ehdimme toimittaa hakemukset määräajan puitteissa Jääkiekkoliitolle.

Päätökset tulevat jääkiekkoliitolta 5.11.2020 mennessä. Informoimme tuen saaneita perheitä henkilökohtaisesti.

Myönnetyt tuet jääkiekkoliitto maksaa seuran tilille joulukuussa, josta ne hyvitetään tuen saavan pelaajan toimintamaksuun.

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: U11-U12 /300 € ja U9-U10 /200 €.

Tuki on pelaajakohtainen ja se kohdistetaan pelaajan kauden 2021-22 kausimaksuihin.

Kriteerit tuen myöntämiselle (tukea hakevat pelaajat):
Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

Pelaajien perheet eivät voi hakea tukea suoraan Jääkiekkoliitolta. vaan JYP Junioreiden pelaajien perheet hakevat tukea seuran toimiston kautta. Hakemukset toimitetaan JYP Junioreiden toimiston kautta Jääkiekkoliitolle. Seuran toimistolla hakemuksia käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Hakemuksessa kysyttävät kysymykset löytyvät lomakkeelta: Kysymykset_perheille_U9U12 TUKIHAKU 20.9-5.10.2021.pdf

Tukihakemukset toimitetaan sähköpostitse minna.maunonen@jypjuniorit.fi

Voit täyttää lomakkeen ja lähettää sähköpostin liitteenä tai kirjoittaa vastaukset sähköpostin tekstikenttään. Tärkeää, että vastaat kaikkiin kysymyksiin. Kysymykset, joissa on vastaukseen on annettu vaihtoehdot, valitse vastaus annetuista vaihtoehdoista. Huoltajan perustelut kohdassa sana on vapaa. Vain hakemukset, joissa kaikkiin kysymyksiin on vastattu, käsitellään.

Lisätietoja Jääkiekkoliiton sivuilla: KLIK!

Yhteyshenkilö ja lisätiedot:

Minna Maunonen

Toimistosihteeri

JYP Juniorit ry

minna.maunonen@jypjuniorit.fi

P.040 743 4507

Lisätietoa Jääkiekkoliiton tukien hausta löytyy: