JYP etsii kummiperheitä pelaajilleen - Kasvava hurrikaani perhe
JYP JunioritJulkaistu: 26.07.2021 18.24

JYP etsii kummiperheitä pelaajilleen - Kasvava hurrikaani perhe

KASVAVA HURRIKAANIPERHE - JYP etsii kummiperheitä pelaajilleen

JYP Juniorit ry ja JYP Jyväskylä OY saa vuosittain useita yhteydenottoja 15 – 20 vuotiailta pelaajilta eri puolelta Suomea ja Eurooppaa, jotka haluavat tulla kehittymään toimintaympäristöömme ihmisenä, urheilijana ja jääkiekkoilijana.

Arvojemme mukaisesti haluamme mahdollistaa meidän joukkueisiimme valituille pelaajille parhaan mahdollisen arjen urheilutoiminnan lisäksi. Tämä onnistuu parhaiten, kun he saavat vahvan tukiverkoston tukemaan arkeaan muutoksen keskellä uudessa ympäristössä.

Etsimme 15 – 20 vuotiaille pelaajille kummiperheitä Jyväskylästä. Kummiperheen tehtävänä on tarjota pelaajille koti jääkiekkokaudeksi 202-2022. Kummiperhe ja pelaaja sopivat yhdessä kuukausikustannukset. Seuran työntekijät ja jääkiekkolehtori hoitavat pelaajien opiskeluun ja urheilutoimintaan liittyvät asiat. Autamme myös kummiperheitä kaikissa esiin nousevissa asioissa ja kysymyksissä.

Mikäli kiinnostuit ja teillä olisi mahdollisuus ryhtyä kummiperheeksi, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme aiheesta lisää.


Teemu Riikonen, Urheilujohtaja, JYP Juniorit ry, 0400 836 689, teemu.riikonen@jypjuniorit.fi

Mikko Viitanen, Urheilutoimenjohtaja JYP Jyväskylä Oy, 0400475621, mikko.viitanen@jypliiga.fi