U12-U15-IKÄLUOKKIEN TAITOLEIRI HIPPOKSELLA 14.-17.10. - ILMOITTAUDU MUKAAN!
JYP JunioritJulkaistu: 13.09.2024 14.36

U12-U15-IKÄLUOKKIEN TAITOLEIRI HIPPOKSELLA 14.-17.10. - ILMOITTAUDU MUKAAN!

JYP JUNIOREIDEN TAITOLEIRI VALTAA HARJOITUSJÄÄHALLIN SYYSLOMAVIIKOLLA!


Järjestämme U12-U15-ikäluokille suunnatun taitoleirin Jyväskylässä Hippoksella syyslomaviikolla maanantaista torstaihin 14.-17.10.2024. Leirin pääteemana ovat yksilötaidot. Leiri onkin suunnattu määrätietoisille pelaajille, jotka haluavat lisätyökaluja oman kiekkoarjen kehittämiseen.


Leirin pääpainopisteinä ovat maalinteko, puolustus- ja hyökkäyspelaaminen sekä yksilön henkiset taidot.

Jokainen leiripäivä sisältää lähtökohtaisesti kahdet jääharjoitukset, lounaan ja toimintaa tukevaa oheisharjoittelua. Lisäksi jokainen leiripäivä sisältää ammattilaisluentoja tai pelaajien fyysisiä ja psyykkisiä ominaisuuksia tukevia harjoitteita. Jokaisella leiripäivällä on oma teemansa. Leirisisällön tarkoitus on auttaa pelaajaa soveltamaan tietoa ja uusia oppeja arjen tekemisessä myös leirin jälkeen.

Leirin sisällöstä vastaa JYP Junioreiden urheilupuolen henkilökunta sekä seuran koulutetut valmentajat. Lisäksi leiri sisältää vierailevia luennoitsijoita.

Leiri kestää neljä päivää maanantaista torstaihin. Päivän kesto n. 6-8h. Tarkemmat aikataulut toimitamme osallistujille viimeistään leiriä edeltävällä viikolla.


Leirin hinta 299€. Leiri laskutetaan yhdessä erässä, myös 2-3 erässä laskuttaminen on pyydettäessä mahdollista.


Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista ilmaista sisältötoiveita, jotka huomioimme mahdollisuuksien mukaan. Mikäli pelaaja toimii maalivahtina, ilmoitathan siitä lisätiedoissa.

Leirille otetaan vain rajallinen määrä pelaajia, jotta voimme taata yksilöllistä ja kehittävää toimintaa jokaiselle osallistujalle.

Leiri toteutuu riittävällä määrällä osallistujia.


Ilmoittautuminen sulkeutuu 6.10. - Varmista siis paikkasi NYT!

TÄSTÄ ILMOITTAUTUMISEEN