Toni Lavia JYP Junioreiden taitovalmentajaksi
Julkaistu: 03.09.2021 15.20

Toni Lavia JYP Junioreiden taitovalmentajaksi

JYP Juniorit ry:n uutena taitovalmentajana 6.9.2021 alkaen aloittaa Toni Lavia, 39.

Tonilla on usean vuoden juniorivalmennuskokemus JYP Junioreista painottuen erityisesti lapsuusvaiheen jääkiekkoon. Uuteen palkkatyöhön hän siirtyy innostuneena.
”Lasten ja nuorten kanssa toimiminen on ollut aina lähellä sydäntäni. Taitovalmentajatehtävä mahdollistaa pitkäaikaisen unelmani tehdä töitä heidän kanssaan ja heitä varten. On upea mahdollisuus tehdä myös itselle rakkaasta harrastuksesta työ. Unelmointi kannattaa aina.”, Toni Lavia kommentoi

Taitovalmentajan työtehtävät kohdentuvat Jääkiekkoliiton taitovalmentajatuen painopistemääritelmän mukaisesti lapsuusvaiheen jääkiekkoon (kiekkokoulu - U11 -ikävaiheet), päätehtävänä tukea ja kouluttaa valmentajia / ohjaajia sekä kehittää heidän kanssaan yhteistyötä lasten ja vanhempien suuntaan. Taitovalmentaja tukee työssään myös koko JYP -sateenvarjon ja yhteistyöseurojen lasten vaiheen urheilutoiminnan vahvistamista.

”Tonilla on kova intohimo itsensä kehittämiseen sekä hänen kiinnostuksen kohteet suuntautuvat valmennuksellisesti erityisesti lapsuusvaiheen jääkiekkotoimintaa kohtaan. Aiemmasta taitovalmentajan työnkuvasta poiketen roolin kohdentuessa jatkossa aivan pienempien lasten jääkiekkoon, on oleellista, että varmistamme edelleen myös tulevaisuudessa lasten urheilun tärkeät asiat toiminnassamme. Pähkinänkuoressa JYP Junioreiden lapsuusvaiheen toiminta tulee näkyä iloisena ja innostavana, josta on tunnistettavissa myös laadukas, monipuolinen tekeminen ja paljon liikettä. Toni on jo olemassa olevan osaamisensa, persoonansa sekä motivaationsa vuoksi sopiva henkilö tukemaan edellä mainittuja tavoitteitamme.”, kommentoi JYP Junioreiden toiminnanjohtaja Lauri Karhunen

Toni Lavian kanssa sovittu työsopimus on määräaikainen kaudelle 2021-2022 päättyen 31.5.2022. Sopimus sisältää kahden vuoden option kausista 2022-2023 ja 2023-2024. Taitovalmentajatyön mahdollistaa seuralle osoitettu SJL taitovalmennuksen tukiraha.

Tsemppiä Toni uuteen työhön!

-----------------------------------------------------------------------------------

JYP Juniorit ry on noin 700 harrastajan jyväskyläläinen juniorijääkiekkoseura. Meidät tunnetaan mm. laadukkaasta valmennus- ja kasvatustyöstä yhteensä yli 100 ohjaajan ja valmentajan voimin. Seurallamme on pitkät perinteet ja olemme olleet palkittuna toiminnastamme useampana vuotena niin alueellisesti, kuin valtakunnallisesti. Junioritoimintaamme ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, kasvatuksellisuus, urheilullisuus ja pelaajalähtöisyys.

Seura on määrittänyt toimintastrategian vuosille 2020-2025 ja visiona on olla laadukkain jääkiekon junioriseura Suomessa.

Seuran arvot: https://www.jypjuniorit.fi/seura/41522/arvot
Strategia 2020-2025:
https://www.jypjuniorit.fi/seura/42909/strategia-2...
JYP -sateenvarjo ja Jyvässeudun seurayhteistyö:
https://www.jypjuniorit.fi/yhteistyo/36174/jyvasse...