JYP U8 -junnukiekkojoukkue kausi 2021-2022

JOUKKUE ON TÄYNNÄ! Ilmoittaudu jonopaikalle TÄSTÄ! Jonopaikalle ilmoittautuneisiin olemme yhteydessä elokuussa.

ILMOITTAUTUMAAN KLIK! JOUKKUE ON TÄYNNÄ!

Toimintamaksu 600€ + jäsenmaksu

U8 -joukkue koostuu kaudella 2022-2023 vuonna 2016 ja 2015 syntyneistä pelaajista.

Toimintamaksun ja jäsenmaksun sisältö:

• 2-3 jääharjoitusta viikossa
  • joukkue harjoittelee halli, sekä tekojää olosuhteissa
  • 1 oheisharjoitus viikossa halliharjoituksen yhteydessä
  • Hippoliigaan osallistumisen, jossa on 10-14 pelitapahtumaa
  • IKH Jyväskylä -turnaukseen osallistuminen
  • Harjoitus- ja pelipaidat lainaksi seuralta kauden ajaksi
  • Pelisukat
  • Jäsenmaksun

U8 -junnukiekkojoukkueen kausi kestää elokuun alusta huhtikuun loppuun (1.8.-30.4.).

Jääharjoituksien aikataulut pyritään osittain vakioimaan tekojäiden valmistuttua marraskuussa.

HUOMIO! Pelipassi ja vakuutuksen hankinta

Pelaajan vanhemmat hankkivat lapselleen itse pelipassin ja vakuutuksen suoraan jääkiekkoliiton järjestelmästä. Pelipassi ja vakuutus tulee olla hankittuna ennen ensimmäistä harjoitusta. Mikäli pelipassia ja vakuutusta ei ole – ei voi osallistua. Tästä Jääkiekkoliiton sivuille pelipassi infoon www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit